SZÉP-kártya

SZÉP-kártyát elfogadunk!

Széchenyi Pihenő Kártyával kifizetheted a fesztiválbelépődet (a Bohém Webáruházban és személyesen) és a szállásodat (közvetlenül a szállodákban). Ráadásul egy 2021-ben hozott és 2022-ben meghosszabbított kormányrendeletnek köszönhetően 2022. szeptember 30-ig bármelyik (szálláshely, vendéglátás, rekreáció) zsebből fizethetsz! A tervek szerint a helyszínen ételt-italt is fizethetsz SZÉP-kártyával némelyik gasztro-szolgáltatónál. Részletek alább:

I. FESZTIVÁLBELÉPŐK FIZETÉSE:

A.) Bohém Webáruházas rendelés csak OTP-s SZÉP-kártyával (csak a fesztivált megelőző hét hétfő éjfélig!):
Bármely zsebből fizetheted nálunk a fesztiválbérletet, vagy napijegyet! Egyéb webáruházas termékünk vásárlásakor nem használható!

a.) Előreutalással:
1. Rendeld meg a webáruházban a belépőket: https://bohem.shoprenter.hu/koncertjegyek
2. Lépj be az OTP SZÉP-portálon a saját fiókodba, s ott bejelentkezve lehetőség van előleg utalására.
3. Kedvezményezettként válaszd ki a Kecskeméti Jazz Alapítványt!
4. Közleményben tüntesd fel a rendelési azonosítót!

b.) Személyes fizetéssel elővételben (csak OTP-s SZÉP-kártyával!):
1. Rendeld meg a webáruházban a belépőket: https://bohem.shoprenter.hu/koncertjegyek
2. Egyeztess velünk időpontot a +36-20-336-4620-as telefonszámon, s az irodánkban Kecskeméten SZÉP-kártyával kifizetheted a bankkártya-terminálunkon az összeget.

B.) jegy.hu-s fizetés esetén nem lehet SZÉP-kártyával fizetni:
https://www.jegy.hu/pfsearch?q=jazzfőváros – itt online fizethetsz, de csak bankkártyával!

C.) Helyszíni jegyvásárlás esetén fizethetsz OTP-s SZÉP-kártyával:
Gyere be a fesztiválirodába a II. kapunál és ott az irodában tudod megvenni a belépődet a kártyaterminálunk segítségével. Csak OTP-s SZÉP-kártyát tudunk elfogadni. Ez a lehetőség csak a fesztivál ideje alatt, 2022. aug. 4-7. között él.

II. SZÁLLÁS FIZETÉSE:

a.) Megrendelheted a szállásodat a webáruházban (https://bohem.shoprenter.hu/szallas/jazzfovaros_szallas), ez esetben jelezd nekünk a jazzfovaros@gmail.com email-címen, hogy SZÉP-kártyával szeretnél fizetni, s mi továbbítjuk foglalásodat a hotelnek, garantálva, hogy a nálunk látható kedvezményes árat kapod.

b.) Megrendelheted a szállásodat közvetlenül is a honlapunkon található hotelekben, vagy bárhol másutt. A SZÉP-kártyás fizetés minden esetben a szállodában történik, ahol bármilyen SZÉP-kártyával fizethetsz!