Szállás

HOTEL: Szállásfoglalás ingyenes fesztivál shuttle busszal a Bohém Webáruházban (a link új ablakban nyílik meg). Szállás már 8.900 Ft/fő/éj-től! Bővebb információ az ajánlott kecskeméti hotelekről alább. Szállás júl. 26. után már csak egyénileg, a szállodákban közvetlenül foglalható!
SZÁLLÁS FIZETÉSE SZÉP-KÁRTYÁVAL: RÉSZLETES INFORMÁCIÓ ITT!

KEMPING: 2022-ben megnyílt a Tó Kemping a fesztiválhelyszín közvetlen szomszédságában. Sátrazásra és lakóautóval történő helyfoglalásra egyaránt van lehetőség. FOGLALÁS KÖZVETLENÜL A KEMPING HONLAPJÁN!

HOTEL: több kecskeméti szállodával vagyunk kapcsolatban. Folyamatosan újabbak kerülhetnek a partnereink közé, alább az aktuális listát találod. Ha a Bohém Webáruházban foglalod le a szállásodat, a szálláshoz ingyen shuttle busz szolgáltatást nyújtunk, vagyis a városközpontból a délelőtt 10 és hajnali 2 között folyamatosan közlekedő fesztiválbuszokkal tudsz eljutni a Domb Beachhez és vissza. Ha külön foglalsz a hotelekben, a shuttle karszalagot is külön kell megvenned!

Hotel Aqua (a fesztiválhelyszín mellett) 12.500 Ft/fő/éjtől (telt ház, már nem foglalható)
Hotel Aranyhomok (belvárosban) 10.500 Ft/fő/éjtől
Hotel Három Gúnár (belvárosban) 9.400 Ft/fő/éjtől


   

ARANYHOMOK BUSINESS-CITY-WELLNESS HOTEL**** (foglalás itt)
A szálloda a város főterén található, így minden látványosságot 1-2 perc alatt elérsz, a wellness-részlegben kipihenheted magad, a nagyobb (Superior) szobákból pedig pazar kilátás kilátás nyílik a főtérre. Ingyenes wifi a szobákban, saját parkoló külön díj ellenében.

    

HOTEL HÁROM GÚNÁR**** (foglalás itt)
A szálloda a város központjában (de nem közvetlenül a főtéren)  található, így minden látványosságot néhány perc alatt elérsz, a wellness-részlegben kipihenheted magad. Ingyenes wifi a szobákban, saját parkoló külön díj ellenében.